OM OS

 

Vores firma

Startet i oktober 2000, Abigail's British Food ApS gør præcis hvad navnet antyder........importerer britiske dagligvarer til Danmark. Vi sælger online, direkte til kunden, med en "til døren" leveringsservice, der dækker hele Danmark (undtagen til uforbundne øer). Vores kundebase er primært private, selvom vi også varetager nogle forretningsinteresser.

 

Prissætning

Der har været megen diskussion siden Brexit om ekstra importafgifter, ekstra moms og ekstra gebyrer for postimportlevering. Alle disse punkter og hindringer er irrelevante, når du bestiller gennem Abigail's. De priser, du ser angivet på vores hjemmeside, er den samlede pris, du betaler. Ingen ekstra omkostninger på nogen vare.

 

Leverancer

Vi tror på, som i dag nok ville blive klassificeret som, gammeldags koncepter. Vi foretrækker at levere ordrer selv, med vores egen varebil, og som sådan er vi i stand til at imødekomme vores kunders særlige behov. Med en fryseenhed installeret i varebilen, er vi i stand til at levere både ambient og frosne ordrer på samme tid. I 99% af tilfældene vil det være den samme chauffør, der ankommer med din ordre. For at opfylde disse kriterier har vi delt Danmark op i områder, så leveringer er planlagt til faste tidspunkter på måneden i hvert område. Crabbies Green Ginger Wine brugte en sætning, der perfekt beskriver vores system "målt ved kalenderen og ikke ved et stopur"

 

Betaling

Endnu en gang er det måske gammeldags, men vi tror ikke på forudbetaling som en mulighed. Du finder ikke et betalingsmodul på vores hjemmeside. Kort sagt, du betaler for, hvad du får, når du får det. Ingen risiko for at betale for varer (eller ordrer), du ikke modtager, og ingen risiko for, at dine bankbetalingsoplysninger flyder rundt på eksterne servere. Ved modtagelse af din ordre kan betaling ske med Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay eller kontant. En undtagelse fra "ingen forudbetaling"-systemet er, hvis du anmoder om postforsendelse af din ordre. I disse tilfælde sender vi dig en opdateret faktura (inklusive porto), og du kan derefter betale med MobilePay eller Bankoverførsel. Begge disse betalingsmetoder er uafhængige af vores hjemmeside.