JUL 2023

Det er nu forbi skæringsdatoen for at afgive juleordrer.

Vi kan ikke garantere levering før jul af nye ordrer.

Vi er i gang med at planlægge leveringsruterne, der dækker hele Danmark. Vi kontakter dig, så snart vi har en bestemt dato og tidspunkt for levering af din ordre (hold venligst øje med dine e-mails og spamboks). Som sædvanligt på denne tid af året har vi ekstremt travlt, så venligst lad være med at sende en e-mail eller ringe til os for at bede om disse oplysninger. Vi kontakter dig, så snart vi ved det.

Alle ordrer modtaget inden skæringstidspunket (midnat tirsdag den 5. december) vil blive leveret inden jul.

På grund af det store antal ordrer, vil vi levere løbende i ugerne op til jul. Vi tager et område ad gangen, indtil alle ordrer er leveret.

Du vil modtage en e-mail med en nøjagtig leveringsdato og -tidspunkt. Bemærk venligst, at mange leveringer vil være i løbet af dagen, og hvis du ved, at du ikke vil være hjemme i løbet af dagen, ville det være nyttigt, hvis du kunne have en alternativ leverings adresse klar (f.eks. en nabo, en ven, din arbejdsplads osv.)

Vi kræver ikke forudbetaling. Betaling sker på leveringstidspunktet og vi modtager Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay eller kontanter.

LEVERINGS PRISER (Levering med Abigails egen vogn)

Fri fragt på alle ordrer over kr. 500,-

Ordrer under kr. 500,- vil påløbe en kr. 45,- fragtgeby

POST ORDRER (sendt med PostNord)

Samtlige ordrer, der sendes med posten, vil blive opkrævet med det relevante portogebyr (PostNord) og beløbet vil blive tilføjet den endelige faktura.